The Eternal Risotto

Dit is het gerecht waar alles mee begon.

Sinds 2014 nooit van ons menu verdwenen, en nog altijd het hart van onze signatuur.

Een risotto van Acquerello rijst beroemd om zijn volle aroma en perfecte bite.

In het midden een tartaar van rauwe coquille, afgetopt met een parelende kaviaar van zeewier.

Fresh scallops

Gegaard in een delicate saus van coquille-extract.

Onderin een pure umami-kick van verse wasabi.

fresh wasabi

En dan het moment van magie: vlak voor het gerecht de tafel bereikt, wordt er 80% Amedei chocolade over geraspt.

Een geur die je even op het verkeerde been zet — bijna dessert — maar die juist de ultieme spanning en diepte geeft.

A man in a colorful striped shirt sits at a wooden table, closely examining a large plate of rice shaped into a pyramid. The setting appears to be an industrial-style room with natural light coming through a window, and minimalistic furniture in the background.
Plastic plate with layered cream and red fruit topping, topped with red crispy tuile cones, against a black background.